Power Signal  este o companie înființată în anul 2011, având ca obiect principal de activitate proiectarea și executarea instalațiilor electrice , în cadrul ei existând și un serviciu de intervenție operativă la instalațiile electrice.

Raspundem promt celor mai diverse provocari din domeniul instalatiilor electrice si acoperim activitati precum: proiectarea instalatiilor electrice, executia de instalatii electrice, executia de lucrari la curenti slabi (IT, audio, video,  securitate, incendiu), realizarea de bransamente electrice, lucrari de mentenanta generala a retelelor electrice si interventii NON-STOP.

In cadrul companiei noastre exista si posibilitatea incheierii unui abonament pentru executia, intretinerea si revizuirea instalatiilor electrice pentru companiile ce isi desfasoara activitatea in judetul Cluj. Incheierea unui astfel de contract asigura fiecarei companii siguranta unui partener punctual, profesionist si bine pregatit sa faca fata nevoilor dumneavoastra in domeniul instalatiilor electrice.

                                                        

Atunci cand lucrezi alaturi de noi beneficiezi de anumite avantaje care iti furnizeaza comoditate, siguranta si certitudinea unei investitii bine facuta. Astfel, realizam constatarile, consilierea si asistenta in mod gratuit pentru fiecare din clientii nostri. De asemenea, realizam verificarile tehnice si preventive, precum si diagnoza echipamentelor tehnice de care dispuneti. 

Calitatea serviciilor noastre este garantata de certificarea ISO 9001 obtinuta de catre compania noastra. Aceasta certifica calitatea superioara a serviciilor pe care le furnizam si reprezinta cadrul perfect pentru o continua dezvoltare a companiei. 

                                                                                                                                                                     

Viziunea noastră se concluzionează în încercarea de a furniza calitate, promtitudine și sustenabilitate prin toate serviciile pe care le oferim clienților nostri. De asemenea, în fiecare zi încercăm să aflăm și să înțelegem cât mai bine nevoile clienților noștri pentru a oferi cele mai bune soluții și pentru a-i mulțumi pe aceștia. Experiența de lucru dobândită până în acest moment ne îndrumă înspre găsirea celor mai potrivite soluții pentru cele mai diverse provocări . În cadrul companiei noastre exista personal calificat , iar activitățile noastre sunt susținute de diferite utilaje și echipamente care asigură realizarea cât mai eficientă a tuturor lucrărilor ce le executăm. Pentru personalul nostru încercăm în fiecare zi să asigurăm echipamentele de protecție și cele mai bune condiții de muncă.

                                                                                                                                                                                                                                               Echipa Power Signal